Let op: Leer dit zomerseizoen kitesurfen! Reserveer je kitesurf les online en plan je dag! Details

  • Geen producten in je winkelmand.

Leer kitesurfen op Terschelling!

Korting geldig t/m 24 mei

Leer kitesurfen deze zomer!

De instructeur van Antix Sports leren jouw graag de kneepjes van het vak!

Leer nu kitesurfen op Terschelling bij Antix Sports

Oh Yes we hebben een nieuwe kitespot “Terschelling!!!!!!” Vanaf deze zomer verzorgen wij kitesurflessen op het Groene Strand en natuurlijk het Noordzee Strand. Eigenlijk zouden wij vorig jaar al de nieuwe kitespot Terschelling onder onze hoede hebben, maar helaas lukte dat niet. Wat natuurlijk jammer was, maar zo hebben we ons wel beter kunnen voorbereiden op dit aankomend kitesurf seizoen op onze nieuwe kitespot Terschelling!

Camping Cnossen

De zomer verblijven wij met instructeurs op camping cnossen. Deze camping heeft logistiek gezien de beste plek om te verblijven als kitesurfer. Zo ben je op de fiets binnen een kwartier op “Het Groene Strand” of sta je met je neus in de wind op het Noordzee strand van Terschelling. Dit maakt cnossen een unieke verblijfplaats voor kitesurfers die het willen leren op het Wad en gevorderde kitesurfers die willen knallen in de golven!

Hoe leer je kitesurfen?

In 2,5 uur leer je de eertse basis stappen van kitesurfen. Met een ervaren KNWV instructeur ga je het water in voor een goede kitecontrole, maar voordat moet je eerst de kite opbouwen. Naast kiteconrole is het natuurlijk van belang te weten wat te doen in een noodsituatie. Met de selfrescue en andere tips helpen we jouw opweg in de kitescene! Wil je zelfstandig leren kitesurfen? Dan zal je een meerdaagse cursus kunnen nemen om met diverse condities het kitesurfen aan te leren. Door meerdere dagen achter elkaar les te nemen zal je zien dat het leerproces snel kan gaan en je zomaar je eerste meters te pakken hebt!

Zelfstandig kitesurfen

De eerste dag is alles nieuw en zal er veel op je af komen, maar na een aantal keer je kite te hebben opgebouwd zal je merken dat je al snel handigheid krijgt en je de kite kan starten om het water in te gaan. Na een aantal dagen kitesurfen heb je de smaak vast goed te pakken, je houd koers, weet de vaarregels en weet wat je moet doen in noodsituaties.  Zo gemiddeld hebben cursisten 15 uur nodig om daarna zelf los te gaan! Kitesurfen is grensverleggend, dus weet tot hoever je kan gaan! Na je lessen wil je natuurlijk een eigen kitesurf set. Hierbij kunnen we je goed adviseren wat je kan aanschaffen voor jouw behoeftes in kitesurfen.

Kitesurf actie Terschelling!

Meld je nu aan met kortingscode voor een kitesurfles aankomende zomer op Terschelling en pak dikke korting op een meerdaagse cursus van 10 uur!

  • Actie geldig op week/familie kite cursus
  • Kortingscode: hightide
  • *Korting geldig op Terschelling
  • Actie is geldig t/m 24 mei
  • Kitesurf cursus 1 jaar te verzilveren
* Heb je lesuren over? Maak je kitesurf les af op vaste wal bij Antix Sports Workum.

TIP!!!!!! Geef een kitesurf waardebon als jouw unieke cadeau!!!!

Check onze webshop! Trick Clinic! Maak nu progressie!

Privé kiteles

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat voorop: je krijgt altijd een helm en impactvest
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Alle kitesurflessen

Je hebt nog geen kitesurfles gehad en wil nu meteen komen kiten? Geen probleem! Betaal je cursus een deel vooraf en wees verzekerd van kiteles!

Geef kitesurfen als cadeau!

Weet je niet wat voor cadeau je moet kopen? Bij Antix Sports kan je nu een kitesurf cadeaubon krijgen!

BOEK NU