Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Ga op kitekamp deze zomer!

Leer in een week kitesurfen!

Ga op kitekamp in Friesland!

Kom deze zomer naar Antix Sports en leer in een aantal uur zelfstandig kitesurfen.

Ga deze zomer op kitekamp!

Antix Sports verzorgd al jaren kitesurf kampen voor diverse leeftijden in Nederland. Ook dit kite seizoen is het mogelijk om op kite kamp te gaan in Friesland en wel op twee verschillende accommodaties! Leer in een week kitesurfen op de mooiste kitesurf locaties van Nederland met de beste les condities!

Waar verblijf je? Maak zelf een keus!

  • Zeilschool “de Morra” Hemelum: De prachtig oude melkfabriek en heeft verschillende accommodaties zodat we elke week alle leeftijdscategorieën kunnen ontvangen.
  • Zeilschool “Us Twadde Hiem” Nijhuizum: Een uniek en ruim verblijf met 30 gezellige bedstedes waarin je alleen kan liggen maar ook met zijn tweeën.

Kitesurfen op het IJsselmeer

Het IJsselmeer heeft unieke condities om te leren kitesurfen en dat maakt deze kitesurf kampen perfect voor beginnende kitesurfers. Ondiep water, geen golfslag en ook geen stroming. Zo kan je goed oefenen als beginner. Heb je al ervaring? Ook dan ben je van harte welkom! Wij helpen je graag om hoger te springen!

Schrijf je in!

Wil je graag op kitesurf kamp? Schrijf je dan nu in voor één van onze kitesurfkampen!

  1. Zeilschool de Morra: Een week vol met heel veel verschillende watersporten! In deze actieve, afwisselende en hier inschrijven ….
  2. Zeilschool Vinea: Je rolt uit je bed, fietst naar het IJsselmeer en trekt je wetsuit aan. De zon schijnt en de windcondities zijn perfect. Je voelt de kite hier inschrijven….

Check onze webshop! Krijg een impressie!

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Bekijk alle kitesurf lessen!

Je hebt nog geen kitesurfles gehad en wil nu meteen komen kiten? Geen probleem, kijk hieronder voor een overzicht van de lessen.

Kitesurf kampen in Friesland!

Wil je op Kitekamp? Bij Antix Sports reserveer je nu jouw kitekamp voor de zomer!