Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Kitesurfen Terschelling

De Hot Spot van de Waddenzee

Kitesurfen Terschelling

Het Groene strand van Terschelling is een Top Spot! Met ondiep en vlak water leer je snel en veilig Kitesurfen

Kitesurfen  Terschelling

Terschelling bied verschillende mogelijkheden op de Noordzee, wanneer je wil kitesurfen op  ben je op het Groene strand afhankelijk van het getij. Met hoog water kan je perfect kitesurfen, maar met laag water kan je niet kitesurfen. Mocht de wind goed zijn voor de Noordzee dan ben je niet afhankelijk van het getij. Op de Noordzee staan mooie golven voor dikke downwinders, maar kijk uit voor de stroming.

Weekcursus kitesurfen

De weekcursus kitesurfen is voor iedereen die zelfstandig wil leren kitesurfen! Neem 10 of meer uren kitesurfles verdeeld over een aantal dagen. Tijdens de weekcursus leer je het kitesurfen in verschillende weercondities. Met veel wind gebruiken we kleinere kites dan met weinig wind. Hierdoor krijg je meteen allround skills en bouw je een schat aan ervaring op. Het is goed om te oefenen met harde en zachte wind zodat je kan omgaan met wisselende weercondities

De beste condities

Het Groene strand heeft de beste condities om het kitesurfen goed aan te leren! Het is ondiep, geen golven en nagenoeg geen stroming. Leer in een dag de basis of neem meerdere dagen les om uiteindelijk zelfstandig te kitesurfen op Terschelling en natuurlijk aan vaste wal. Vanwege de goede lescondities gaat het leerproces erg snel en heb je het kitesurfen in no time door!

Graag overnachten in de buurt?

Op het Eiland Terschelling zijn veel mooie locaties met prachtige overnachtingen. Het is mogelijk om te verblijven in een hotel, camping of groepsaccommodatie in de buurt maar nu op via Zeilhuisje.nl kunt u de mooiste accommodaties vinden . Slaap vlakbij waar je kan surfen en zwemmen of kies voor een plek op het water. Ook zijn er te gekke fietsroutes over het eiland voor op een dag als het niet waait. Voor een lang of kort verblijf! Vraag ons dan naar de mogelijkheden en wij zorgen voor een onvergetelijke tijd!

Restricties

Waddenzee, Groene Strand

  1. Houd afstand van de vaargeul (door een gele boei aangegeven)
  2. Ga niet de plaat teveel westelijk op (niet verder als rode SG20 boei)
  3. Ga alleen kitesurfen met aanlandige wind (veiligheid voor jezelf en geen verstoring voor de beroepsvaart)
  4. Oplaten van de kite op het strand, dus niet op het grasveldje voor strandtent de Walvis.
  5. Help elkaar, geef elkaar de ruimte en houd je aan de regels.

W – ZW – Z – ZO – O

West is aflandig van t strand maar nog aanlandig richting de aanwezige havendam, dus is redelijk te doen.

Prachtig om bij het Groene strand droog te vallen met een boot.

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners