Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Kom naar Boot Holland 2019

Krijg korting op een kitesurf cursus!

Ga deze zomer kitesurfen!

Leer in 3 uur de beginselen van deze geweldige sport

Boot Holland 2019! Dikke korting op jouw eerste kitesurf cursus!

Elk jaar staan wij met Antix Sports op Boot Holland. Hier vind je alle nieuwe trends op het gebied van watersport. Naast boten zijn er ook funsporten zoals suppen, windsurfen en natuurlijk kitesurfen!

Kitesurfen is een echte sport voor ondernemende mensen. Hou jij van avontuur, dan is deze fantastische sport vast wat voor jou! Ga deze zomer kitesurfen op één van onze mooie kitesurf locaties langs het IJsselmeer en misschien is dit wel jouw nieuwe hobby.

Voordat het zover is moeten we wel betere temperaturen hebben en het is nog niet zover, maar het gaat wel weer de goede kant op met het aankomend kiteseizoen. Wil je nou wel eens proberen of dit wat voor je is? Kom langs op BootHolland en krijg korting op een kitesurf cursus van drie uur. Ga met een vriend of alleen dat maakt natuurlijk niet uit. Wij leren je kitesurfen op ieder gewenst niveau!

Elk jaar leuke activiteiten op Boot Holland, kom langs en laat je verrassen door de enorme variatie en aanbod op de beurs in Leeuwarden.

Boot Holland 2019 Jij komt toch ook!

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Ga deze zomer Kitesurfen in Friesland!

De beste kitesurf lessen neem je bij Antix Sports. Bijna 10 jaar ervaring op het gebied van watersport. Leer kitesurfen van de beste instructeurs en binnen een dag maak jij je eerste kitesurf meters!