Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Zon, Sneeuw en Snowkiten!

Succes gegarandeerd!

Snowkiten in Duitsland

Beleef de sneeuw vanuit je eigen skilift!

Snowkiten

Hoe werkt het snowkiten, je kunt al kitesurfen en gaat ieder jaar op wintersport. Dan is deze trip absoluut geschikt voor jou! Beleef een wintersport zoals nooit tevoren. Met je kite heb je een vrijheid die ongekend is. Je kite brengt je naar plekken waar je anders alleen maar van kunt dromen. Kitesurfen in de sneeuw is de hele tijd maximaal poedersneeuw knallen!

Combi

Wat is er nou leuker om dan deze twee fantastische activiteiten te combineren. Het kan met onze snowkite trip naar het Duitse Feldberg. Deze locatie is zeer toegankelijk voor beginnende snowkiters. Je kunt veilig op de berg oefenen op een speciaal gebied alleen voor snowkiters.

Beperkt plek

Lijkt het je leuk? Wacht dan niet langer en boek een plekje bij ons in het hotel op de piste! Wees er snel bij want we hebben beperkte plekken.

Kom op plekken waar je anders nooit zult komen.

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Kiten in de sneeuw!

Boek je snowkite trip via deze link