Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Introductie kitesurfles

Kom kitesurfen met ons en start je nieuwe passie!

Introductie Kitesurfles

Kitesurfen in Friesland? Kom snel langs voor een introductie kitesurfles bij Antix Sports.

Wil jij die korting op de intro kiteles?

Schrijf je dan in voor april of mei en ontvang onze vroegboek korting. Je krijgt niet tien niet twintig maar liefst 25% korting op de introductie kitesurfles. Je kunt zonder ervaring komen kitesurfen bij ons. Wij leren jou binnen drie uren de eerste basis voor deze geweldige sport. Voor het beste resultaat kun je langskomen bij onze IJsselmeer locaties. Deze kitesurf locaties staan bekend om het vlakke en ondiepe water.  Kom bij ons langs om te gaan kitesurfen.

De introductie kitesurfles is uitdagend en geef jou de kans om de elementen wind en water te koppelen. Op het zon overgoten strand van Workum de perfecte beginners kitesurf locatie bij het IJsselmeer in Friesland. Hoe kan je deze vroegboek korting nou boeken. Dat is heel simpel je voert de actie code in en kan direct gebruik maken van de 25% korting.

Kitesurflessen

Om de juiste keuze te maken uit ons ruime aanbod in kitesurfles kan je een handig selectie filter invoeren op onze website. We filteren de kitesurflessen op tijd, niveau en lesverband. Om een goeie zelfstandige kitesurfer te worden heb je gemiddeld al snel een uurtje of 12 kitesurfles nodig voordat je je redelijk met de kite kan bewegen op het water. Tijdens de kitesurfles leer je omgaan met het materiaal en met het weer.

Vlieg deze zomer over het water met een introductie kitesurfles!

Kitesurflessen in Friesland

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Ervaar het zelf!

Bekijk hier al onze kitesurflessen