Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Kite Coaching Clinics!

Geschikt voor gevorderd en vergevorderde kitesurfers

Je wil hoger leren springen!

Maak nu echte progressie met kite coaching en bereik echte hoogtes!

KITE COACHING

Kom dit kiteseizoen langs voor de kite coaching clinics en maak enorme progressie met kitesurfen! Deze clinic is voor gevorderd en vergevorderde kiters. Voor maar €100 euro kan je vier keer komen trainen op vier verschillende data’s. Het is ook mogelijk om losse clinics te reserveren

Kite coaching zal je helpen om verder te komen dan alleen sprongetjes! Met hulp van een ervaren kitesurfer leren wij jou in één of meerdere trainingen beter en gecontroleerder kitesurfen. Er zullen drie clinics voor de zomervakantie plaats vinden en één clinic in september. Het doel is dat iedereen die mee doet aan het eind van de vier keer kite coaching zelfverzekerder het water op kan. Lees meer…………..

Kitesurfen kan je inmiddels maar je wilt nu graag hoger springen en nieuwe tricks leren. Wij geven al jaren specifieke wedstrijd training in kitesurfen. Wil je graag naar nieuwe hoogten, dan is deze cursus wat voor jou!

Reserveer direct! Kitesurf materiaal nodig?

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Alle kitesurflessen

Je hebt al eens kitesurfles gehad en wil nu meteen komen kiten? Geen probleem, kijk hieronder voor een overzicht van de lessen.