Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

KITE4LIFE Foundation

Doe mee op 25 mei!

Kite4life Zandvoort

Hoe een droom een daad werd

De kitesurf sport leidend laten zijn bij het ondersteunen van herstel van kanker. Dat is de ambitie van Baris Soyogul. Persoonlijke ervaringen zijn vaak de drijvende kracht achter een uniek idee of solide concept. De ervaring met zijn ziekte heeft geleid tot de oprichting van Stichting Kite4Life.

Herstellen op Bonaire klinkt fijn, maar als het niet goed zit in je hoofd na een aantal diagnoses en een operatie, blijft de tunnel ook hier een donkere route naar herstel. Totdat Baris en zijn vrouw de fascinatie voor het kitesurfen ontdekten. Het bracht gevoelens van hoop, vrijheid en trots en bovenal samen weer de goeie energie ervaren op weg naar herstel. Kitesurfen bleek hét middel om het fysieke en mentale herstel te bevorderen.

Terug in Nederland bleek, zelfs aan de Noordzee kust met kou en regen, dezelfde energie vrij te komen. Toen wist Baris het zeker: “Dit moet ik delen met meer mensen. Patiënten en hun partners die op weg naar herstel een sportieve uitdaging aan durven gaan. De pure elementen als wind, water en balans opzoeken zijn zo verslavend dat de endorfine die vrijkomt je krachtiger en positiever maakt. Ik ben het levende bewijs van succes”. Een droom werd daad en Stichting Kite4Life werd opgericht. Een team van experts staat Baris bij en op 25 mei a.s. wordt het eerste event een feit.

Watersport Vereniging Zandvoort host een kennismakingsevent met de kite sport voor maximaal 25 patiënten met hun directe naasten (partner, vriend, ouder of kind).

Ben je iemand of ken je iemand die niet mag ontbreken op 25 mei a.s. mail ons dan op info@kite4lifefoundation.org

Kitesurfen is een middel om je fysieke en je mentale herstel te bevorderen. Zodra je kite wind vangt en je board het water raakt, heb je alle aandacht nodig om de elementen te trotseren. Het beloont je door al je zintuigen te prikkelen en helpt je je dagelijkse zorgen even los te laten.
De trotse ambassadeurs van Stichting Kite4Life zijn Ruben Lenten, Youri Zoon, Lasse Walker, Dylan van der Meij, Steven Akkersdijk, Roderick Pijls en Annabel van Westerop.

Voor meer informatie en medische onderbouwing neem contact op met Baris Soyogul op info@kite4lifefoundation.org

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners