Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Opening kiteseizoen 2020

Kom op 11/12 april naar de seizoens opening van Antix Sports op Workum of Mirns!

Het kiteseizoen gaat bijna van start!

Samen het kiteseizoen openen met een heerlijk burger!

Kiteseizoen 2020

Het mooie weer komt eraan! Dus maak je klaar voor het kiteseizoen 2020!! We hebben dit jaar een aantal clinics en events op de agenda staan waar jij en je vrienden zich voor kunnen opgeven. Leer hoger springen met een tricks clinic of ga eens kijken bij de Foilkitecup Holland.

Opening kiteseizoen

Zo willen we op 11 of 12 april het kiteseizoen 2020 inluiden en kan je na de kite sessie bij Antix Sports een heerlijke hamburger krijgen en wel gratis! Natuurlijk is het afhankelijk van de wind op welke kitespot we dan zijn. Dit zal onze homespot Workum zijn en anders gaan we naar het mooie Mirns!

Koud?

Het water zal snel opwarmen als we geen ijs meer krijgen en daarom zal het kiteseizoen 2020 eerder starten. Het waren zulke hoge temperaturen dat je de hele winter hebt kunnen kitesurfen en daar hebben vele kiters dan ook maar goed gebruik van gemaakt. Schoentje en handschoenen zijn nog nodig, maar dit zal snel veranderen als het mooie weer komt!

Laat de spierpijn maar komen!

Wanneer je weer sins lange tijd het water op gaat is het goed om je kite sessie rustig op te bouwen. Je wil niet geblesseerd raken in het begin van het kiteseizoen! Net als bij alle andere sporten is het goed om te rekken en strekken. Neem er even de tijd voor na het opbouwen van je kite.

Opfris & coaching

Er komen regelmatig vragen of we mensen een beetje opweg kunnen helpen omdat het al een tijdje geleden is dat ze gekite hebben. We helpen je graag en hebben een 2/3 mei een speciale kitesurf opfrisdag. Heb je eigen materiaal, dan is het maar €39 p.p.  Dit kiteseizoen kan je ook meedoen aan de kitecoaching clinics voor echt meer progressie!

Kitesurfen kan je inmiddels maar je wilt nu graag hoger springen en nieuwe tricks leren. Wij geven al jaren specifieke expert training in kitesurfen. Wil je graag naar nieuwe hoogten, dan is deze clinic wat voor jou!

Check onze webshop! Maak nu progressie!

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Alle kitesurflessen

Je hebt nog geen kitesurfles gehad en wil nu meteen komen kiten? Geen probleem, kijk hieronder voor een overzicht van de lessen.

Vroegboekkorting 50% korting

Ken je iemand die graag wil leren kitesurfen? Bij Antix Sports kan je nu de introductie cursus reserveren met 50% korting. Vroegboekcode is: kiteles2020