• Geen producten in de winkelwagen.

Kitesurf personeelskorting!

Leer deze zomer kitesurfen in Friesland!

Krijg korting op je kitesurf les bij Antix Sports met jullie unieke kortingscode!

Probeer het uit in 2,5 uur of kom langs om het gelijk echt te leren in 10uur!

Geen bedrijfsuitje? Wel iets leuks doen!

Leer deze zomer kitesurfen in Workum! Neem contact met ons op voor een unieke personeelskorting. Met deze kortingscodes mag het personeel zelf een datum uitzoeken voor een dag kitesurfen en neem gerust een bekende mee!

Wat leer je zo’n dag?

  • Introductie cursus 2,5 uur: Bouw de kite op en ga het water in met instructeur voor een goede kitecontrole, misschien is kitesurfen echt wat voor jou! Nu €65 i.p.v. €79
  • Basis cursus 5 uur: Leer in een dag de eerste stappen van het kitesurfen. Hoe bouw je een kite op, hoe moet je sturen en hoe werkt het veiligheidssysteem. Aan het eind van de dag kan je misschien al waterstarten met board! Nu €125 i.p.v. €149
  • Meerdaagse cursus 10 uur: Na de eerste 5 uur heb je al aardige controle en is het tijd voor het echte werk. Leer upwind kiten en maak bochten en wie weet je eerste sprong! Nu €239 i.p.v. €279

Kitesurfen op het IJsselmeer

Het IJsselmeer heeft unieke condities om te leren kitesurfen en dat maakt het perfect voor beginnende kitesurfers. Ondiep water, geen golfslag en ook geen stroming. Zo kan je goed oefenen als beginner.

Reserveer online!

Ga naar de website en geef aan welke cursus je wil. Na het invullen van datum en aantal uren les, kan je de kortingscode invullen en de bestelling afronden.

Kitesurfen is een te gekke sport! Ga bewust om met de elementen om ongelukken te voorkomen! Ga veilig en verantwoord het water op zonder een gevaar te vormen voor mede kiters!

Check onze webshop! Krijg een impressie!

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Bekijk alle kitesurf lessen!

Je hebt nog geen kitesurfles gehad en wil nu meteen komen kiten? Geen probleem, kijk hieronder voor een overzicht van de lessen.

Leer kitesurfen in Friesland!

Reserveer jouw kiteles nu online bij Antix Sports! Wij helpen je graag opweg!