Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

KNWV assistent & instructeur

een belangrijke rol binnen de watersport!

DEEL JOUW PASSIE ALS KNWV INSTRUCTEUR!

vaardigheden bij brengen om veilig en met plezier het water op te kunnen

Hoe word je kitesurf instructeur?

Kitesurfen is een te gekke hobby en het delen van jouw passie ook! Start nu met de opleiding! Word kitesurf instructeur en start met de opleiding assistent en kite instructeur bij Antix Sports! Wij zijn erkend opleidingscentrum van KNWV en kunnen je helpen jouw passie te delen!

Als instructeur ben je niet alleen verantwoordelijk voor het geven van kitesurflessen. Je bent het uithangbord van de watersport! Ga verantwoordelijk met de sport om en breng dit ook duidelijk naar buiten als KNWV instructeur. Met de opleiding leer je om het kitesurfen zo aan te leren dat mensen uiteindelijk zelfstandig en veilig het water op kunnen. 

Watersport Academy online

Natuurlijk willen we je bij Antix Sports graag helpen! Kies een leercoach die je ondersteund, verken de digitale leeromgeving en leer andere kiters kennen waarmee je kunt samenwerken.

Ontwikkel je vaardigheden door verschillende opdrachten uit te voeren. Samen met je leercoach kijk je met welke opdrachten je aan de slag gaat. Dit is afhankelijk van jouw ervaringen en kennis. 

Maak alvast een account aan in de Watersport Academy online om eens te kijken wat het allemaal inhoud. Helaas kan je niet gelijk starten. Na de inschrijving krijg je een sleutel om aan de slag te gaan.

Antix Sports Opleidingspartner

Omdat wij jouw intern kunnen opleiden mogen wij zelf bepalen wat de kosten zijn voor het opleiden. De landelijke opleiding kost €495,-

Als kitesurf instructeur ben je verantwoordelijk tijdens de les, maar ook in je vrije tijd heb je een voorbeeldfunctie binnen de watersport!

Meld je nu aan! Graag meer weten?

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Alle kitesurflessen

Je wil graag instructeur worden, maar zelf nog geen ervaring? Geen probleem, kijk hieronder voor een overzicht van de lessen.

Maak meer progressie!

Leer hoger springen of probeer een Darkslide. Wij helpen je om meer progressie te maken met kitesurfen!