Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Kitesurfkampen

In Friesland op de beste kitesurflocaties

Wil je mee naar een eiland of liever op de vaste wal?

Wij hebben dit seizoen verschillende kampen in Nederland

Kitesurfen kampen in Nederland!

Ga deze zomer een week lang mee op kitesurfkamp naar Workum, Ameland of Terschelling! Vanaf eind juli tot begin september staat Antix Sports samen met verschillende partijen voor je klaar. Antix Sports is jaren bekend op verschillende Waddeneilanden met het verzorgen van kitesurf lessen. De kitesurfkampen zijn werkelijk fantastisch. Je kunt op de Waddeneilanden en Workum op meerdere kitesurf locaties kitesurfen. Vlak water om goed te kunnen oefenen en mooie golven voor de gevorderde kiters! Naast kitesurfen kan je ook andere activiteiten doen, zoals Suppen, golfsurfen of pak een mooi parcours met de mountainbike door de duinen en bossen. Dit kamp wil je niet missen! Beleef de gekste avonturen met de crew en je vrienden om never nooit te vergeten!

Ameland, Terschelling en Workum

Ameland en Terschelling horen bij de beste kitesurf spots van Nederland. Het zijn de kitesurf hotspots! Op de Waddeneilanden is het lekker rustig en zo heb je alle ruimte om het kitesurfen goed onder de knie te krijgen. Met alle windrichtingen is er wel een kitesurf locatie om goed te kunnen kitesurfen, daarnaast waait het net wat harder in het Noorden dan in de rest van Nederland en dat maken de Wadden en Workum unieke kitespots! Workum aan het Friese IJsslemeer is een vlakwater spot en de Noordzeestrand is één grote speeltuin voor kitesurfers! Als locals laten we jullie de mooiste plekken zien van het eiland. Maak een kampvuur op het strand of BBQ na de kitesessie, op stap, nieuwe vrienden leren kennen, beachparty’s en ga zo maar door! Een beleving die je iedereen gaat aanraden!!!

Kan je al kitesurfen? Dan kan je al mee op kitekamp vanaf €295,-

Kitesurfen op de beste locaties.

Check onze kitesurf kampen

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners