• Geen producten in de winkelwagen.

Kitesurf Lente Deal

Actie geldig t/m 18 april

Leer kitesurfen deze zomer!

De instructeur van Antix Sports leren jouw graag de kneepjes van het vak!

Lente Deal 50% korting

Je wil beginnen met kitesurfen? Begin je kitesurf carriere bij Antix Sports! De introductie Lente Deal met 50% kroting is een goede kennismaking met kitesurfen!  Als je zelfstandig wil kitesurfen neem dan een meerdere uren kitesurf cursus les en verdeel de lessen over meerdere dagen.

Wat leer je met de introductie?

Leer in 2,5 uur de eertse basis stappen van kitesurfen. Ga het water in met een ervaren KNWV instructeur voor een goed kitecontrole, maar voordat moet je eerst de kite opbouwen. Naast goed kiteconrole is het van groot belang te weten wat te doen in een noodsituatie. Met de selfrescue en andere tips helpen we jouw opweg in de kitescene!

Zelfstandig het water op

Les twee gaan we dieper in op regels in en op het water en natuurlijk het kitesurf board komt aan bod. Nadat jij goed kitecontrole hebt gaan we specifiek bezig met het board om je eerste meters te maken! Na de eerste lessen ben je vast al goed opweg om uiteindelijk met je eigen set te gaan kitesurfen. Nu je aardig kan waterstarten zal je op koers moeten blijven door upwind te kitesurfen. Zo gemiddeld hebben cursisten 15 uur nodig om daarna zelf los te gaan! Kitesurfen is grensverleggend, dus weet tot hoever je kan gaan!

Voorwaarden

  • Actie is geldig t/m 18 april
  • Kitesurf cursus 1 jaar te verzilveren
  • Korting geldig op Workum, Mirns, Kornwerderzand
  • Kortingscode: upwind

TIP!!!!!! Geef een kitesurf waardebon als jouw unieke cadeau!!!!

Check onze webshop! Trick Clinic! Maak nu progressie!

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Alle kitesurflessen

Je hebt nog geen kitesurfles gehad en wil nu meteen komen kiten? Geen probleem, kijk hieronder voor een overzicht van de lessen.

Vroegboekkorting 50% korting

Ken je iemand die graag wil leren kitesurfen? Bij Antix Sports kan je nu de introductie cursus reserveren met 50% korting. De actiecode is: upwind