Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Kitesurf promotie dagen in Friesland

Kom langs en beleef het mee!

Promotie dagen voor het kitesurfen

Lijkt het jou leuk om te kitesurfen?

Voor kinderen en volwassenen

De kitesurfdagen zijn gepland op meerdere data. Zie jij die gekleurde kites wel eens door de lucht razen bij het Mirnser Klif? Lijkt jou dat ook wel wat? Dan is dit je kans!

Op verschillende dagen organiseren Antix Kitesurfschool en Bezoekerscentrum Mar en Klif samen een kids Kitesurf Promo-dag speciaal voor kids die wel van een beetje actie houden!

We starten om 10.00 uur met een korte theorieles. Daarin wordt uitgelegd wat kitesurfen is, en heel belangrijk, waar je op moet letten om veilig te kunnen kitesurfen. Daarna trekken we onze wetsuits aan en gaan met een trainerkite (oefen-vlieger) aan de slag. In het water proberen we de kite onder controle te krijgen en leer je de kite te ‘besturen’.

Rond een uur of twaalf gaan we gezellig met zijn allen een patatje met een snack eten en wat drinken. Daarna is het tijd voor het echte werk! We gaan met board en kite het water in en proberen onze eerste meters te kitesurfen!

Je kunt deze dag meebeleven voor de speciale promo-prijs van € 39,- per kind. Dit is inclusief materiaalhuur, les en lunch. Ben jij niet bang voor een beetje actie en wil je meedoen?

Meedoen?

Geef je dan snel op via onze introductiecursus en vermeld dat je voor de promotiedagen komt.

Zie jij die gekleurde kites wel eens door de lucht razen bij het Mirnser Klif? Lijkt jou dat ook wel wat? Dan is dit je kans!

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Kom kijken of het kitesurfen wat voor jou is.

Altijd al eens willen kitesurfen?