Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Wordt jij hooked aan de kite?

Kitesurf hooked of unhooked?

Kitesurflessen in Workum

Op het ondiepe water van het Friese IJsselmeer heerlijk leren kitesurfen. Hooked of unhooked het kan allemaal op Hooked.

Hooked is een lifestyle evenement op het gebied van actie sporten. Kitesurfschool Antix Sports geeft samen met twee andere scholen kitesurf lessen in Workum op het IJsselmeer. Naast het kitesurfen kan je hier ook windsurfen, Stand-Up-Paddlen (SUP), BMX, Skate en slacklinen op het evenement.
Dit geeft jou de mogelijkheid geeft om zowel de sporten als de lifestyle te beleven en vooral te proberen. Het eventement is jou deur naar totaal nieuwe ervaringen en belevenissen. Het kitesurfen en windsurfen is meestal een groot succes. Kitesurfschool Antix Sports geeft proffesioneel kitesurfles met de nieuwste en beste kitesurf materialen in Friesland. De beste kitesurfles voor een gunstige prijs. Kitesurfles van gecertificeerde en ervaren kitesurf instructeurs. kitecenter op Workum bij het Friese IJsselmeer.
Hooked is dit jaar het podium voor officiële wedstrijdtitels als het Nederlands Studenten Kampioenschap Kitesurfen en een 7 km SUP-Beachrace. Twee dagen genieten op de parelmoerstranden van het Friese Workum!

Leer kitesurfen bij Kitesurfschool Antix Sports voor een prikkie.

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Kitesurf reizen

Leren kitesurfen in het buitenland?