Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Hindeloopen

Zeer geschikt om in kleine golfen te oefenen

Hindeloopen IJsselmeer

De beste kitesurf omstandigheden om het echt onder de knie te krijgen!

Kitesurf locatie Hindeloopen

De kitesurf locatie Hindeloopen is een mooie kitespot om te kitesurfen met wind van noord draaiend naar west en zuid. In het water staat een oude waterwering. Houd hier rekening mee en probeer voldoende afstand te houden van de palen. Op de zeedijk  is genoeg ruimte om de kites op te bouwen, waardoor je goed voorbereid het water op kan.

Strand

Het strand is zeer klein en met harde wind is dit strand helemaal verdwenen, gelukkig is op de zeedijk voldoende ruimte om te starten en te landen. Het water is ondiep en dus prima voor kitesurf en andere watersporten. Er kan een aardige stroming staan, hierdoor is het moeilijk om koers te houden. Het water is door de glooiende bodem relatief onrustig en golvend en kan lastig zijn voor beginners. Mede door deze factoren geven wij de voorkeur aan Workum.

Restricties

Probeer als het even kan in Hindeloopen achter de gele boeien te blijven. Deze boeien liggen circa 20 meter uit de kant. Je kunt als het ware een lijn trekken tussen deze boeien en het strand.

Vaarbare windrichtingen

Kitesurf locatie Hindeloopen

N-NW-W-ZW-Z

 

 

 

OVERNACHTEN

In de omgeving kan je verblijven op de mooiste plekken. Friesland heeft prachtige regio’s waar je kan genieten van een perfect verblijf. Van het Lauwersmeer, Harlingen, Workum naar Lemmer. Groepsaccommodatie, camping of hotel. Wij van Antix Sports kunnen het voor je regelen en je bent zeker van een verblijf om nooit te vergeten!

Kitesurfen is een te gekke sport! Houd rekening met elkaar op het water en wees behulpzaam!

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Alles is mogelijk bij Antix Sports

Wij verzorgen een onvergetelijke dag! Vraag naar de mogelijkheden!