Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Stavoren

Met bijna alle windrichting kan je hier terecht!

Stavoren IJsselmeer

Voor een rustigste kitesurf locatie is deze spot perfect!

Kitesurfen in Stavoren

Kitesurf locatie Stavoren is vaarbaar van noord-west draaiend naar zuid en zuid-oost. Kan je goed kitesurfen, dan heb je hier alle ruimte. Vanwege het diepe water kiezen de meeste kitesurfers voor Mirns of Workum. Kitesurf locatie Stavoren is een mooie plek met een restaurant waar je heerlijk kan eten! De kitespot is minder geschikt voor beginners omdat er veel strekdammen en stenen liggen. Het water is over het algemeen stuk onrustiger dan op de andere kitesurf locaties aan de Friese IJsselmeerkust.

Strand

Het water wordt ongeveer na 30 meter vanaf het strand diep. Voor de meer ervaren kitesurfer is kitesurf loactie Stavoren prima te doen en zeker leuk om hier eens met een flinke zuidwesten wind te gaan kitesurfen! Er onstaatn flinke golven die onstaan op de zandbanken voor de kust.

Restricties

Stavoren is het gehele jaar geopend voor kitesurfen. Lees voordat je het water op gaat het blauwe bord met instructies en regels.

Vaarbare windrichtingen

Ga niet met aflandige wind naar Stavoren. Hierdoor is de wind erg onstabiel en als er iets mis gaat drijf je het zo IJsselmeer op. Je bent zo midden op het meer! Neem goede beslissingen voordat je het water op gaat.

kitesurf locatie Stavoren

NW-W-ZW-Z-ZO

 

 

 

 

Overnachten

In de omgeving kan je verblijven op de mooiste plekken. Friesland heeft prachtige regio’s waar je kan genieten van een perfect verblijf. Van het Lauwersmeer, Harlingen, Workum naar Lemmer. Groepsaccommodatie, camping of hotel. Wij van Antix Sports kunnen het voor je regelen en je bent zeker van een verblijf om nooit te vergeten!

Kitesurfen is een te gekke sport! Houd rekening met elkaar op het water en wees behulpzaam!

Bekijk hier al onze spots Cadeaubon!

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Bij Antix Sports is alles mogelijk!

Wil je graag een andere activiteit op locatie?