• Geen producten in de winkelwagen.

Lemmer IJsselmeer

Een prachtig strand met goede faciliteiten!

Lemmer

Mooie plek maar beperkte met goeie windrichtingen

Kitesurf locatie Lemmer

De kitesurf locatie Lemmer is geschikt met wind uit zuid-westelijke richting. De kitespot heeft een kleine baai, met daar omheen stenen liggers. Het is ongeveer 20 meter stadiep, daarna wordt het water diep. Omdat er strekdammen in het water liggen is de spot erg klein en met een aantal kitesurfers is het al druk. Kitesurf locatie Lemmer is geen spot voor beginners! Let op: bij de dammen kunnen grote stenen op de bodem liggen!

Strand

Het strand is een recreatiestrand waar veel mensen even gaan uitwaaien met hun kinderen en honden. Lemmer is in de zomer verboden voor kiters. Op het strand staan een aantal obstakels waar je bij uit de buurt moet blijven.

Restricties

De spot is open van oktober tot mei, buiten deze periode ten strengste verboden voor kitesurfers! De politie gaat direct over tot bekeuren wanneer ze een kitesurfer het water op zien gaan.

Vaarbare windrichtingen

Ga niet met aflandige wind naar Lemmer. Hierdoor is de wind erg onstabiel en als er iets mis gaat drijf je het IJsselmeer op.

Overnachten

In de omgeving kan je verblijven op de mooiste plekken. Friesland heeft prachtige regio’s waar je kan genieten van een perfect verblijf. Van het Lauwersmeer, Harlingen, Workum naar Lemmer. Groepsaccommodatie, camping of hotel. Wij van Antix Sports kunnen het voor je regelen en je bent zeker van een verblijf om nooit te vergeten!

kitesurf locatie lemmer

Kitesurfen is een te gekke sport! Houd rekening met elkaar op het water en wees behulpzaam!

Alle kitesurf locaties! Cadeaubon!?

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Bij Antix Sports is alles mogelijk!

Wil je graag een andere activiteit op locatie?