• Geen producten in de winkelwagen.

Makkum

Meest windzekere kitesurf locatie van het IJsselmeer!

Kitesurf locatie Makkum

Windzeker, ondiep en niet teveel golfslag. Perfect om te kitesurfen!

Kitesurfen in Makkum

Kitesurfen in Makkum is perfect voor wind vanuit Noord, draaiend naar West en Zuid. Het strand  ligt aan het IJsselmeer en het ondiepe water maakt watersporten erg geschikt voor beginners. Er is voldoende ruimte voor het opbouwen van de kite en uitlopen van de lijnen. Er mag worden gekitesurft binnen de gele grote boeien. Het kan erg druk zijn met recreanten op het strand, dus kijk uit wat je doet. Hou je aan de regels! Er wordt streng gecontroleerd! Bij overtredingen worden direct geldboetes uitgeschreven.

Strand

Er moet een klein stukje gelopen worden van de parkeerplaats rechts naar de kitesurflocatie ongeveer 200 meter langs het kanaal. Achter het “blauwe ” bord met instructies begint de kitesurf zone. De kitesurflocatie ligt precies in de hoek, hier is het perfect om je kitesurf materiaal klaar te maken en weg te kitesurfen. Het kan op sommige plekken erg ondiep zijn. Houd hier rekening mee!

Restricties

Makkum is officieel door de overheid opengesteld van 1 oktober tot 1 mei . De kitesurflocatie Kornwerderzand is opengesteld, wanneer Makkum gesloten is.

Vaarbare windrichtingen

NW-W-ZW-Z

 

 

 

Overnachten

In de omgeving kan je verblijven op de mooiste plekken. Friesland heeft prachtige regio’s waar je kan genieten van een perfect verblijf. Van het Lauwersmeer, Harlingen, Workum naar Lemmer. Groepsaccommodatie, camping of hotel. Wij van Antix Sports kunnen het voor je regelen. En je bent zeker van een verblijf om nooit te vergeten!

Kitesurfen is een te gekke sport! Houd rekening met elkaar op het water en wees behulpzaam!

Check onze events! Kijk hier voor al onze locaties

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Diverse activiteiten

Wil je graag een andere activiteit op locatie?