• Geen producten in de winkelwagen.

Mirns

Leer kitesurfen in de beste omstandigheden!

Mirns IJsselmeer

Deze kitesurf locatie is bekend in binnen en buitenland! Een prachtige kitespot aan het Mirnserklif

Kitesurf locatie Mirns

Kitesurf locatie Mirns en Workum vormen samen onze thuisbasis en is vaarbaar met wind van west draaiend naar zuid en oost. Mirns is ideaal voor beginnende kitesurfers, vanwege het ondiepe water, geen stroming en weinig golfslag. Het kan erg druk zijn op de kitespot, maar eenmaal op het water kan je zeker een plekje vinden. Mirns is één van de mooiste kitespot in Europa! Komt de wind uit het Noorden? We zijn dan te vinden op Workum.

Strand

Er is een groot grasveld waar de kites kunnen worden opgebouwd. Het water blijft tot ongeveer 500 meter vanaf het strand ondiep. Tegenover de ingang van het restaurant staat een groot bord met hierop duidelijke regels waar wel en niet mag worden gekitesurft. Het kitesurf gebied wordt met grote gele boeien aangegeven en het natuurgebied wordt met palen aangeduid. Op het strand is voldoende ruimte om de kite op en neer te laten. De kitezone is te bereiken door de route naar het Mirnserklif te volgen. Bij het Mirnserklif is voldoende ruimte om te parkeren, het parkeerterrein is sinds 2013 helemaal gerenoveerd en het parkeren is bovendien GRATIS.

Restricties

Het kitesurf gebied wordt met grote gele boeien aangegeven. Het natuurgebied wordt met palen met een stopbord erop aangeduid.

Vaarbare wind richtingen

Mirns is uitstekend om te kiten met wind uit het groene gebied in de windroos.

Kitesurf locatie Mirns

W-ZW-Z-ZO-O

Overnachten

In de omgeving kan je verblijven op de mooiste plekken. Friesland heeft prachtige regio’s waar je kan genieten van een perfect verblijf. Van het Lauwersmeer, Harlingen, Workum naar Lemmer. Groepsaccommodatie, camping of hotel. Wij van Antix Sports kunnen het voor je regelen en je bent zeker van een verblijf om nooit te vergeten!

Kitesurfen is een te gekke sport! Houd rekening met elkaar op het water en wees behulpzaam!

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Bij Antix Sports is alles mogelijk!

Wil je graag een andere activiteit op locatie?