Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Opfris Clinic kitesurfen

Als je al eerder kitesurf les hebt gehad?

Opfriscursus kitesurfen

Kan jij ook niet langer kan wachten? Voor sommige kitesurfers is het al weer een tijdje geleden dat ze een kitesurf cursus hebben gehad, dus heeft de ANTIX “de Opfrisdagen” in mei.

Opfris Clinic kitesurfen

Het kitesurf seizoen staat nog niet voor de deur! Wij kunnen eigenlijk niet langer wachten. De winter is lang en voor sommige kitesurfers is het al weer een tijd geleden dat ze een kitesurf cursus hebben gehad, dus heeft Antix Sports “de Opfris Clinic Kitesurfen” in het begin van het seizoen. Liever gelijk goed beginnen? Neem dan voordelig de kitesurf strippenkaart af voor meerdere uren die je kan verdelen in het kiteseizoen!

Wanneer je in het verleden een kitesurf les hebt gehad en je weet niet meer helemaal hoe het gaat met bepaalde aspecten van het kitesurfen. Dan is het handig om je aan te melden voor de opfriscursus kitesurfen. Je gaat alle aspecten opnieuw behandelen. Van het opbouwen van de kite tot en met het heen en weer varen en natuurlijk al wat tips en tricks om je te leren keren en springen.

MELD JE DAN AAN VOOR DEZE KITESURF OPFRISDAG!

Onder begeleiding van een aantal ervaren instructeurs herhaal je wat je eerder geleerd hebt bij jou voorgaande kitesurf cursus. Met je eigen kitesurf materiaal de waterstart oefenen of met onze kites het water op om te boddydraggen. Iedereen die een kitesurf les heeft gehad kan meedoen!

  • Datum: 2 of 3  mei 2020
  • Locatie: Mirns of Workum
  • Tijd: 13:00 t/m 16:00  
  • Kosten: € 39,- p.p. met eigen kite materiaal Kosten: € 79,- p.p. geen eigen kite materiaal

Voorwaarden: Ervaring in kitesurfen, vooraf reserveren, minimale deelname 4, maximale deelname 20

Wanneer je in het verleden een kitesurf les hebt gehad en je weet niet meer helemaal hoe het gaat met bepaalde aspecten van het kitesurfen.

Reserveer direct! Kitesurf materiaal nodig?

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Alle kitesurflessen

Je hebt al eens kitesurfles gehad maar wilt nu meteen komen kiten? Geen probleem, boek kijk hieronder voor een overzicht van de lessen.