Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Progressie Clinic NKV en Antix Sports

Bereik nieuwe hoogtes met een big air clinic!

Krijg meer kite controle en specifieke tips!

Kom samen of alleen en reserveer een progressie clinic op Workum!

Bereik nieuwe hoogtes met de NKV Progressie clinic in samenwerking met kitescholen in jouw regio! Het NKV heeft een pilot gedraaid met een progressie clinic en hier was een enorme vraag naar en heeft het NKV besloten om de clinics in samenwerking met lokale kitescholen te verzorgen. Zo kan jij vlakbij je eigen kitespot een Progressie clinic krijgen.

Meer controle en Big Air!

Bij Antix Sports zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van progressie clinics! Schrijf je in via de site van het NKV en reserveer een plekje! De aangegeven data is natuurlijk wel weersafhankelijk en kan dus op een andere dag plaats vinden.

Ga snel naar de site van het NKV voor meer informatie en om je aan te melden!

Aanvang Progressie clinics zijn weersafhankelijk, exclusief materiaal, gaan door vanaf 15 tot maximaal 40 knopen. Deelname aan progressie clinics bij Antix sports zijn op eigen risico, begeleiders zijn niet aansprakelijk voor genomen risico’s waardoor letsel ontstaat.

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Alle kitesurflessen

Je hebt nog geen kitesurfles gehad en wil nu meteen komen kiten? Geen probleem, kijk hieronder voor een overzicht van de lessen.