Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Snowkiten in Duitsland

Onbeperkte poedersneeuw!

Snowkiten in Duitsland

Een fantastische ervaring om met je snowboard door de poedersneeuw te knallen. Je hoeft niet naar de skilift maar kan zelf een route over de bergen uitzoeken.

Snowkiten in Duitsland

Snowkiten in Duitsland

Snowkiten in Duisland

Wil je graag snowkiten in Duitsland? Wij gaan elk jaar heerlijk te snowkiten. De weekenden in het Duitse Feldberg zijn altijd een groot succes. Mocht er niet voldoende wind staan om te snowkiten? Dan gaan we heerlijk te snowboarden of skiën en dat is sowieso altijd TOP. Er is maar liefst 50 kilometer aan piste. De afdalingen zijn voor ieder niveau geschikt. De groepen die met ons mee gaan variëren in leeftijd van 18 tot 50 jaar.

Fun

Het is altijd feest in Feldberg bij Pub Oje, dit is een locale bar met fijne muziek. Hier lunchen we tussen de middag en drinken we na de tijd een biertje! Zwemmen in het Baden Paradis is ook vaste prik. Het is een enorm subtropisch zwembad met kuuroord. Ook zijn er veel verschillende glijbanen dus actie gegarandeerd. Als je meegaat vergeet dan je zwemspullen niet!

Accommodatie

Dit jaar zitten we direct op de piste naast de Apre ski en de Pizzaria. Wil je als eerste naar ‘s ochtends naar beneden op de net geprepareerde piste? Geen probleem, je stapt uit het hotel direct op de piste en kunt gaan knallen.

We hoeven dus niet meer met de bus van en naar Feldberg. ‘s Ochtends kunnen we snel checken of de wind goed is en de snowkite spullen haal  je eenvoudig op. Het gebied heeft flink geinversteerd in nieuwe liften dus je bent nu sneller dan ooit tevoren op de snowkite spot. Het snowkiten wordt ieder jaar beter.

De extra dimensie namelijk de bergen geeft een heerlijk vrij gevoel als je zelf kunt bepalen waar je heen wilt. Snowkiten geeft veel plezier!

Reserveer je snowkite trip! Nieuw materiaal nodig?

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Snowkiten voor iedereen!

Kom snowkiten bij Antix Sports en ervaar de vrijheid.