Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Coaching en begeleiding voor wedstrijdkiten

Doe mee met het trainingsprogramma!

Stichting Pro Kite

Stichting Pro Kite

Stichting Pro kite is ontstaan na een aantal jaar trainen van jongeren. We willen graag het niveau van het kitesurfen in het algemeen omhoog krikken. Ook zijn we een aantal projecten gestart om kinderen in de watersport te verwelkomen. Zo begon het met de kitesurf promotie dagen voor kinderen waarbij kinderen zich kunnen uitleven op het water. Er kwamen naast deze promotie dagen voor kinderen ook promotiedagen voor volwassenen die hierdoor niet alleen actief bewegen, maar ook lekker uit de dagelijkse drukte kunnen stappen.

Vanaf 2014 zijn er wekelijks kitesurf trainingen in de zomer en worden er watersport evenementen georganiseerd voor jong en oud. Het succes van deze spontane activiteiten heeft geleid tot de oprichting van de stichting Pro Kite.

Jou hulp is nodig!

Om goed te kunnen worden moet je trainen! Daarnaast is het belangrijk om degelijk materiaal te gebruiken en je goede trainingscondities nodig hebt. Daarvoor is jouw hulp van harte welkom! Wil je ons financieel steunen of heb je een product of dienst die je kan leveren? Wij bereiken onze doelen samen met sponsoren die achter je staan!

Doelstelling

De Stichting Pro kite is een initiatief van fanatieke en regionale kitesurfers. Kitesurfen helpt op het sociaal maatschappelijk vlak en kan een bijdrage leveren aan sport en beweging, integratie, participatie en andere thema’s die aansluiten op gezondheid. Hierbij horen de volgende doelen:

  • De bevordering van de watersport een bijdrage leveren, met name op het gebied van wedstrijd kitesurfen voor jongeren.
  • Een bijdrage leveren aan de bevordering van een gezonde levensstijl, met name op het gebied van beweging.
  • Met gerichte activiteiten bijdragen aan integratie van alle bevolkingsgroepen in Nederland en het stimuleren van een leefbare samenleving.
  • Bijdragen aan een positief toekomstperspectief voor de inwoners van Friesland en een actieve participatie in de samenleving, door kansen te bieden op het gebied van educatie en ontwikkeling.
  • Uitdragen van watersport in al haar facetten, als topsport en recreatieve activiteit en alle daarbij horende elementen waardoor de sport een nieuwe aanwas van enthousiaste beoefenaars kan verwelkomen.

Contactformulier

We horen graag van je! Vul dit formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners