Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Wereldwijde kitesurfers verenigd Ride & Jump for Life!

Kitesurfers van over de hele wereld halen geld op

Gebruik dezelfde energie van de ‘sponsorloop’ waar je vroeger als kind aan deelnam

vertaal dit naar een wereldwijd kitesurf evenement om bewustzijn te creëren en geld op de halen voor het goede doel!

Kitesurfers in actie voor het leven!

Jump4life! Het idee van de Kite4Life Foundation-initiatiefnemer Baris Soyogul is simpel: gebruik dezelfde energie van de ‘sponsorloop’ waar je vroeger als kind aan deelnam en vertaal dit naar een wereldwijd kitesurf evenement om bewustzijn te creëren en geld op de halen voor het goede doel.

Eerste editie

De nieuwe naam Jump4Life is van het Kite4Life project. Deze eerste editie in 2021 wordt een jaarlijks wereldwijd kitesurf evenement dat gedurende de hele maand mei gehouden zal worden. Het simpele maar praktische idee is om kitesurfend geld in te zamelen door te springen of te varen.

Hoe werkt het?

Deelnemers van Jump4life zullen zoveel mogelijk sponsors overtuigen om ze per gesprongen meter of gevaren kilometer te sponsoren. Met dit idee klopte Baris aan bij WOO Sports, het #1 merk dat bij kitesurfactiviteiten over de hele wereld betrokken is. Door gebruik te maken van een WOO of eigen meetapparatuur meten deelnemers alle activiteiten gedurende de hele maand mei. WOO Sports biedt een internationale ranglijst aan die zichtbaar is voor alle fans en volgers van de individuele kitesurfers. We gebruiken allemaal #Jump4Life2021.

COVID-proof inzamelingsconcept

Baris Soyogul “Wij vinden dit idee even gek en simpel tegelijk, het moet mogelijk zijn om in 2021 minimaal 25.000 euro op te halen. We hopen dat alle kitesurfers over de hele wereld meedoen want elke meter telt.”WOO Sports is ontzettend blij met het initiatief en heeft zonder twijfel hun samenwerking met Kite4Life bevestigd.

Claire Molyneux, manager commerciële activiteiten van WOO Sports “Jump4Life is een COVID-proof inzamelingsconcept waaraan iedereen buiten in de frisse lucht en op voldoende afstand van anderen kan deelnemen. En een match made in heaven met de missie van WOO Sports waarbij we de solo-uitdagingen van de kitesurfgemeenschap omarmen. ”

Uitdaging Jump4life

Jump4live is een mooi evenement om te organiseren. Het wordt een uitdaging om wereldwijde kite vrienden te verenigen om deze wedstrijd kracht bij te zetten. Het Kite4Life-kantoor en -team verhuist dit jaar vanaf april voor een periode van 4 maanden naar Bonaire, dus we kijken ernaar uit om in ieder geval enkele lokale Caribische helden deel te laten nemen om geld op te halen voor Jump4Life.

Ga snel naar de site van kite4lifefoundation.org voor meer informatie en om je aan te melden!

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners

Alle kitesurflessen

Je hebt nog geen kitesurfles gehad en wil nu meteen komen kiten? Geen probleem, kijk hieronder voor een overzicht van de lessen.

Kitesurf Lente Deal!

Ken je iemand die graag wil leren kitesurfen? Bij Antix Sports kan je nu de introductie cursus reserveren met 50% korting. Vroegboekcode is: upwind