Let op: Het Kitesurf seizoen is begonnen! Schrijf je nu in voor een week cursus om zelfstandig het water op te gaan! Details

  • Geen producten in de winkelwagen.

Kite & Mind

KITE & MIND


Ga met een klein gezelschap mee op pad naar Ameland voor een andere kijk op het leven doormiddel van kitesurfen en mindfulness! Van maandag 3 t/m vrijdag 7 juli organiseren wij in samenwerking met onze vriend Rogier Schipper een intensieve week kitesurfen & mindfulness training. Maar wat houd dat nou in zo’n training? Ben jij opzoek naar nieuwe avonturen, ontwikkeling van jezelf, bewust wording of wil je meer eruit halen dan wat je nu doet? Dan ben jij de gene die mee kan met deze Kite & Mind dagen op het prachtige wadden eiland Ameland. Doormiddel van kitesurfen willen we je laten ervaren hoe de mind werkt en hoe je middels mindfulness daarmee om kunt gaan. Je leert hoe je in het dagelijkse leven kunt omgaan met bijvoorbeeld angsten, onzekerheden, somberheden en hoe je blokkades kunt doorbreken.

Privé cursus kitesurfen

Tijdens de privé cursus krijg je intensieve begeleiding. Dit is zeer effectief met volledige aandacht van onze instructeur!

Meer informatie

Prive 2

Maak meer en sneller progressie! De privé voor 2 cursus is zeer effectief door de volledige aandacht van onze instructeur.

Meer informatie

Cadeaubon

Een actieve cadeaubon voor diverse activiteiten!

Meer informatie
Professionele instructeurs erkend en gecertificeerd
7 dagen per week kitesurf lessen
Veiligheid staat altijd voorop
Meer dan 13 jaar ervaring in binnen en buitenland
Binnen NO TIME op de beste kitespots!

Vragen over onze activiteiten of andere zaken?

Onze partners